Na 68. ročníku MTS sa bojuje o repre

68. ROČNÍK MEDZINÁRODNÝCH TATRANSKÝCH SLALOMOV * 20. – 22. MÁJA 2016 * LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ

(Nielen) slovenskí medailisti z minulotýždňového európskeho šampionátu v kanoistike na divokej vode rozhodne nezaháľajú. Olympijská časť Slovakia Canoe Slalom Team sa presunula na tréningový kemp do dejiska OH Rio de Janeiro 2016, zvyšok od piatku bojuje o miesto v reprezentačnom tíme 2016 na 68. ročníku Medzinárodných tatranských slalomov.

Piatkové a sobotňajšie jazdy v Areáli vodného slalomu Ondreja Cibáka v Liptovskom Mikuláši na trati Orava budú pre všetky vekové kategórie slovenských vodných slalomárov prvé dve zo štyroch nominačných pretekov, definitívu reprezentácie spoznáme budúci týždeň po víkendových pretekoch Bratislava Open v Čunove.

Isté miesto v RD seniori majú lode, ktoré si vybojovali miestenku na olympiádu do Ria, t.j. Matej Beňuš (C1M), Jana Dukátová (K1Ž), Jakub Grigar (K1M) a Ladislav a Peter Škantárovci (C2). Rovnako o seniorský reprezentačný tím nemusia bojovať náhradníci OH – Alexander Slafkovský (C1M), Elena Kaliská (K1Ž), Andrej Málek (K1M), Pavol a Peter Hochschornerovci (C2).

KOMPLETNÉ NOMINAČNÉ KRITÉRIÁ

VÝSLEDKY 68. ROČNÍKA MTS

szkdv

Späť na články